Με γοργούς ρυθμούς εξαφανίζουν οι οπαδοί του ΟΦΗ τα εισιτήρια για τον σαββατιάτικο τελικό στο Σούπερ Καπ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Μέσα σε τρεις ημέρες έκαναν φτερά χίλια «μαγικά χαρτάκια», με την ενημέρωση της Κρητικής ΠΑΕ να αναφέρει πως μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί 6.000 εισιτήρια.

Μάλιστα, η ενημέρωση αναφέρει πως έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια σε τέσσερις θύρες: στις 12, 14, 15 και 19 για το γήπεδο στο Ηράκλειο.

Υπάρχει, επίσης, η αίσθηση πως μέσα στις επόμενες ημέρες είναι αρκετά πιθανό να εξαντληθούν και τα 8.500 που έχουν πάρει οι Κρητικοί (όπως και οι «ερυθρόλευκοι») για το πρώτο ματς της χρονιάς (3/1, 18:00).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: ΟΦΗ