Το προβάδισμα που έχει η ΑΕΚ έναντι των ομάδων της Αργεντινής που ενδιαφέρονται για τον Νάτσο Σκόκο επιβεβαίωσε ο προπονητής της Ιντεπεντιέντε.

Ενώ η ΑΕΚ φέρεται να έχει φτάσει σε συμφωνία με τον «υδραυλικό» (ψάχνοντας πλέον τον τρόπο που θα κάνει το ίδιο και με τη Νιούελς), ο Αριέλ Ολάν ανέφερε ότι η δική του ομάδα δεν έχει καν επικοινωνία με τον παίκτη.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το ρόστερ που έχουμε. Οι ποδοσφαιριστές που σκοπεύει να προσεγγίσει η ομάδα μας θα είναι λίγοι και επίσης σκεφτόμαστε ότι οι ήδη υπάρχοντες είναι πολύ ευχαριστημένοι. Δεν έχουμε πάνω από έξι που να έχουν δεχθεί προτάσεις. Ελπίζουμε ότι θα ευδοκιμήσει η προσπάθειά μας να διατηρήσουμε τη βάση του δυναμικού μας. Αν υπάρξει κάποια αποχώρηση, θα σκεφτούμε με ποιον τρόπο θα μπορέσουμε να αναπληρώσουμε το σχετικό κενό σε αυτή τη θέση», ανέφερε αρχικά. Και κατέληξε:

«Δεν θέλουμε να έχουμε πάνω από δύο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Όχι περισσότερους, γιατί σκοπεύουμε σταδιακά να δώσουμε χρόνο και ευκαιρίες στους νέους παίκτες του συλλόγου. Αν υπάρξει κάποια προσθήκη, θα γίνει με επιλεκτικό τρόπο. Στην περίπτωση του Νάτσο (σ.σ. Σκόκο) ξέρουμε ότι είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά τη δεδομένη στιγμή αγωνίζεται σε άλλον σύλλογο και δεν υπάρχει κάποιο ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας που να με κάνει να σκέφτομαι ότι βρίσκεται κοντά στη δική μας ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.