Όσα πρόσφατα ξεστόμισε μπροστά στις κάμερες κατά της Γαλλίας (προτού τα «κουκουλώσει») ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχουν επηρεάσει αρνητικά τη δημοτικότητά του μέσα στη χώρα.

Δημοσκόπηση της «Le Parisien», ανάμεσα σε 1.008 άτομα 18 ετών και άνω, αποδεικνύει πως ο Σουηδός φορ της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι πλέον ιδιαίτερα αγαπητός.

Το 79% δήλωσε πως έχει κακή γνώμη για το χαρακτήρα του, ενώ το 84% πως είναι ευέξαπτος και αλαζόνας. Μόλις 15% εξέφρασε την άποψη πως είναι καλός χαρακτήρας, ενώ πτώση παρουσιάζει και η «πέρασή» του ως ποδοσφαιριστή, καθώς μόλις το 62% τον θεωρεί ταλαντούχο και το 61% πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Μάλιστα το 54% πιστεύει πως πλέον έχει περάσει την εποχή ακμής της καριέρας του, μόνο το 23% πως αγαπά τη φανέλα για την οποία παίζει, ενώ μόνο το 14% εκτιμά πως είναι κοντά στον κόσμο και 8% πως πειθαρχεί.

Τέλος, το 65% θεωρεί απαράδεκτα όσα είπε on camera για τη Γαλλία και μόλις 31% τον δικαιολόγησε και τον συγχώρεσε αποδίδοντας τα λεγόμενά του ένα ξέσπασμα της στιγμής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube