Ο Ατρόμητος απέκτησε τερματοφύλακα και τι τερματοφύλακα ε; Ο Μιχάλης Σηφάκης μετά την περιπέτεια του στο Βέλγιο, επέστρεψε στην πατρίδα για χάρη του Ατρομήτου που τον πλησίασε, του έδειξε πόσο πολύ τον θέλει και τον έντυσε με τη φανέλα του. Όμως, όπως είπε στην Sportday ο διεθνής γκολκίπερ δεν ήθελε πολλή σκέψη για να συμφωνήσει με τους Περιστεριώτες.

Διαβάστε όσα είπε ο Μιχάλης Σηφάκης στην Sportday:

Για την συμφωνία με τον Ατρόμητο: «Είχαμε μιλήσει και τον Δεκέμβριο με τον Ατρόμητο, αλλά ήταν περίπλοκα τότε τα πράγματα. Και τώρα ήταν. Μέχρι πριν από μερικές μέρες αν με ρωτούσες αν θα γυρίσω, ούτε καν θα το σκεφτόμουν. Αλλά... 1,5 ραντεβού με τον Γιάννη Αγγελόπουλο ήταν αρκετό. Είχα κάποιες προτάσεις απ' έξω, δύο από Β' Γερμανίας και μία από την Μπουντεσλίγκα, αλλά για δεύτερος τερματοφύλακας. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως ταλαιπωρήθηκα πολύ λόγω του τραυματισμού μου. Ο τραυματισμός δυστυχώς επηρέασε πολλά πράγματα. Έτσι, πρωταρχικό ρόλο είχε το αγωνιστικό κομμάτι και μετά τα υπόλοιπα. Βρέθηκε ο Ατρόμητος, που είναι μία από τις πιο υγιείς ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε δεν ήθελε και πολλή σκέψη».

Για την Εθνική: «Θέλω να είμαι κοντά στην Εθνική και να έχει πιο πολλές επιλογές ο κ. Σάντος. Θέλω με το καλό να γυρίσουμε σε υψηλά επίπεδα κι εγώ και η Εθνική ομάδα, αφού το Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι ένας πολύ μεγάλος στόχος για όλους».

Για το Europa League: «Βλέπουμε το Europa League και σίγουρα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εχουμε μόνο έναν προκριματικό γύρο για να μπούμε στους ομίλους. Ηρθα για να βοηθήσω και εύχομαι να τα καταφέρουμε, αφού θα είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έγινε πατέρας ο Καλτσάς - «Συνεχίζουμε να γεμίζουμε αστεράκια»

Ολυμπιακός: Ο Αλγουαθίλ «σκανάρει» τα πάντα στο Ρέντη – Δύο τριήμερα ρεπό και ατελείωτες ώρες δουλειάς

Τσορμπατζόγλου: «Ενίσχυση τον Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ - Θέμα η κατάσταση του Μπάνζα»

Τσανάκας: «Σημαντικό για Ιμανόλ και Ολυμπιακό που ο Μάριους θα δουλέψει στο Ρέντη στη διακοπή»

Δεσύλλας: «Τα επιπλέον στοιχεία που έφερε ο Κάνγκουα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού»

Μάντσον: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Ατρόμητο - Σημείο κλειδί για μένα ο Γιάννης Αγγελόπουλος»

Τσακίρης: «Σοφά και σωστά επέλεξε η ΑΕΚ να αναβληθεί το ματς με τον Ατρόμητο»

«Εγκλωβισμένος στην Αθήνα»: Οι Άγγλοι δραματοποιούν την παρουσία του Σισοκό στον Παναθηναϊκό!

Μάγερ: «Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα - Βρήκα ξανά τη χαρά του ποδοσφαίρου»

Μένει μια βδομάδα στην Αγγλία η ΑΕΚ - Αναβάλλεται το ματς με Ατρόμητο