Σε οριακό σημείο φαίνεται πως φτάνει η κατάσταση στον ΟΦΗ.

Οι παίκτες αποφάσισαν να μην κατέβουν στη σημερινή προπόνηση, αφού, παρά τις υποσχέσεις των μετόχων, δεν είδαν χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Μετά την Γενική Συνέλευση της Παρασκευής, οι άνθρωποι της διοίκησης είχαν δεσμευτεί πως σήμερα (Τρίτη) θα καταβληθεί μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται. Κάτι που τελικά δεν έγινε, χωρίς να υπάρξει ενημέρωση από τους μετόχους, για την κατάσταση της ομάδας.

Η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα αυξήθηκε κατακόρυφα, αφού ούτε η παρουσία του Φώτη Τσάλου -του μοναδικού που βρέθηκε στο ΒΑΚ για να μιλήσει με τους παίκτες- δεν ήταν αρκετή για να αλλάξει τα δεδομένα.

Μάλιστα, κάποιοι από τους παίκτες μάζεψαν τα πράγματά τους από το προπονητικό κέντρο, ενώ είναι στον «αέρα» ακόμα και η συμμετοχή στο παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!

TAGS: ΟΦΗ