«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάει η Ευρωλίγκα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και θέλουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι στο ξεκίνημα της σεζόν», δήλωσε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον όμιλο των «ερυθρολεύκων»:

«Είμαστε σε ένα δύσκολο γκρουπ αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλους τους αγώνες που έχουμε να δώσουμε και να τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι θα είναι μία πολύ δύσκολη αλλά και συναρπαστική χρονιά, δείτε μας στη συνέχεια δεν είχατε μέχρι τώρα την ευκαιρία να μας δείτε».

Σε προσωπικό επίπεδο εμφανίστηκε έτοιμος για μια ακόμα απαιτητική σεζόν: «Ελπίζω να καταφέρω όσα έκανα και την προηγούμενη σεζόν, να παίζω άμυνα και να βοηθάω την ομάδα όσο μπορώ μέσα στο παρκέ».

«Είναι περίπου ίδιος παίκτης με εμένα, δίνει στην ομάδα ενέργεια, ριμπάουντ και παίζει εξαιρετική άμυνα και είναι ένας πολύ καλός παίκτης», είπε για τον Οθέλο Χάντερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ευρωλίγκα... καλωδίωσε τον Λεσόρ: «Λατρεύω να κοιτάζω στην εξέδρα και να βλέπω το πάθος που έχει ο κόσμος»

Επίσημο: Νέος προπονητής της Ντουμπάι BC ο Σέκουλιτς

Ιτούδης: «Έχουμε πολλούς haters, αλλά μας αρέσει-Δώστε μας κι άλλους!»

Ο Σέκουλιτς αντικαθιστά τον Γκόλεματς στον πάγκο της Ντουμπάι BC

EuroLeague: Όλα τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό και οι πιθανότητες εμφυλίου με Ολυμπιακό

Πήρε το ντέρμπι του Τελ Αβίβ και εξασφάλισε την παρουσία της στα playoffs της Ευρωλίγκας η Χάποελ

Πρόεδρος ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς»

Τζέιμς: Χωρίς Ολυμπιακό οι επιλογές του με τις Top ομάδες της τελευταίας πενταετίας στην Ευρωλίγκα

Τέλος και επίσημα από την Dubai BC ο Γκόλεματς

Μπλόσομγκεϊμ: «Νικητής ο Αταμάν, εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας»-Τι σχολίασε για ραντεβού Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στα playoffs