Χαρούμενος για την επίτευξη του στόχου του Πανιώνιου που ήταν η παραμονή στη Superlague ο Νίκος Αναστόπουλος, μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά όμως αναπόλησε τις στιγμές που η ομάδα του ήταν πιο δυνατή και δεν πάλευε για τη σωτηρία. Ακόμη αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα ενίσχυσης και τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για να γίνει βιώσιμος ο σύλλογος.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί μετά από μια μεγάλη προσπάθεια και πολλά προβλήματα μπόρεσαν και πέτυχαν τον στόχο. Τα προβλήματα ενώνουν. Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα δεν ξέρω αν θα πρέπει να χαρώ ή να λυπηθώ. Οι οπαδοί του Πανιωνίου έχουν μάθει την ομάδα σε άλλες εποχές, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί πετύχαμε τον στόχο. Από την αρχή του πρωταθλήματος στάθηκε ο κόσμος κοντά στην ομάδα και βοήθησε», δήλωσε ο 56χρονος προπονητής.

«Η επόμενη μέρα είναι αύριο», απάντησε όταν του ζητήθηκε για την επόμενη μέρα και πρόσθεσε: «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι όπως ο Δάρας, ο Σκούρας και ο Ζαμάνης, βοηθούμενοι από τον κ. Τσακίρη προσπαθούν να βάλουν άλλες βάσεις. Δεν είναι ωραίο να λες πως ο Πανιώνιος πάει για να σωθεί. Τον κόσμο τον έχεις μάθει με παικταράδες και με κύπελλο. Ελπίζω από αύριο τα πράγματα στην θέση τους. Ο κ. Τσακίρης δίνει δύναμη και κουράγιο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσακίρης: «Εξωφρενικό και εξοργιστικό να παίζει συνέχεια τόσο αργά η ΑΕΚ - Περισσότερες οι λύσεις για Νίκολιτς»

Νικολακόπουλος: «Το ερωτηματικό με τους δύο Πορτογάλους και τι εννοεί ο Μεντιλίμπαρ για το μέλλον του Ελ Κααμπί»

Αθανασίου: «Τα ανοικτά ζητήματα για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και η ξεχωριστή σημασία του βίντεο με Αντωνιάδη»

Παγκάκης: «Υποχρέωση η νίκη για τον Παναθηναϊκό, υπάρχουν ακόμα ανοικτοί στόχοι στην ομάδα»

Κετσετζόγλου: «Στον πάγκο Μάνταλος-Ελίασον, δεν περιμένουμε πολλές αλλαγές»

Μπέος: «Χρόνια είχα να δω τέτοιο σφάξιμο με βαμβάκι»

Το ρεπορτάζ για το ΠΑΟΚ-Άρης από Τσορμπατζόγλου-Σαββόπουλο: «Ίσως από τον πάγκο Κωνσταντέλιας και Μορόν»

Stoiximan Super League: Μάχες σε Τρίπολη, Λάρισα, Τούμπα και OPAP Arena

Africafoot: «Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Ναντ για τον Ελ Κααμπί»

ΑΕΚ-Ατρόμητος: Με φόρα για ιδανικό φίνις στον πρώτο γύρο η Ένωση κόντρα στους επικίνδυνους Περιστεριώτες