Την στιγμή που δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ο Απόλλων Σμύρνης… ονειρεύεται ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ωστόσο, αυτή η μέρα φαίνεται πως αργεί, καθώς για μία ακόμα αγωνιστική οι απουσίες στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι και πάλι αρκετές. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ζουέλα και Κανακούδη, στον Καμαρά, που δεν επέστρεψε στην ώρα του μετά την συμμετοχή του με την εθνική ομάδα της χώρας του και δεν έχει παρακολουθήσει τις προπονήσεις, αλλά και στον Γιώργο Μπάρκογλου.

Ωστόσο, για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό υπήρχε η αίσθηση ότι θα συμπεριλαμβανόταν στην αποστολή, αλλά ο Βοσνιάδης έκρινε ότι δεν ήταν ακόμα 100% έτοιμος. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το παιχνίδι με την Καλλονή.

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Άλβαρεζ, Μπλάζεκ, Βέρτζος, Γουμάγιας, Διαμάντης, Δεληζήσης, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Μίνγκας, Έγκον, Παντελιάδης, Πετρόπουλος, Τζόρβας, Τσιλιγκίρης, Τσεμπερίδης, Παπαζαχαρίας, Φαρινόλα, Τσοκάνης, Γκουέλα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet: Τα εισιτήρια με ΑΕΚ στην Allwyn Arena

Asteras AKTOR: Δωρεάν είσοδος στις γυναίκες στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Τσακίρης: «Να εκμεταλλευθεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι θέλει η ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ένα σημείο ''κλειδί'' για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού το καλοκαίρι»

Αθανασίου: «Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, θέλει διάρκεια για να γίνει κανόνας - Υπάρχουν παίκτες που έχουν βγει ήδη»

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»