Στο Καρπενήσι βρίσκεται ο Φερνάντο Ουσέρο, ο οποίος από την Τρίτη κιόλας, ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Ο Ισπανός μέσος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ερχόμενος από τις καλοκαιρινές του διακοπές, πράγμα που αρέσει ιδιαίτερα στον Σάκη Τσιώλη.

Είναι δεδομένο πως ο Καρδιτσιώτης τεχνικός στηρίζει πολλά επάνω του για ακόμα μια σεζόν, πράγμα απολύτως λογικό με βάση την εικόνα του παίκτη τα τελευταία δύο χρόνια που βρίσκεται στην Αρκαδία.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Σύντομα αναμένεται να είναι στο Καρπενήσι και οι δύο επιθετικοί, προκειμένου ο έμπειρος προπονητής να τους εντάξει στο πρόγραμμα της ομάδας, για να είναι έτοιμοι στην πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση την 1η Αυγούστου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Δύσκολα μεταγραφή ως τις 15/6, αλλά πιθανώς και δύο μέσα στο μήνα-Αισιοδοξία για Γιόβιτς»

Σταματέλος: «Μόνο αν ο Γιαννούλης χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού θα ξεκινήσουν ξανά οι επαφές»

Δεσύλλας: «Απόφαση Νίστρουπ η αποχώρηση Μπακασέτα από τον Παναθηναϊκό – Το βάρος στην απόκτηση χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα δείχνουν διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου - Έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης»

Αστέρας ΑKTOR: Ο Μίτροβιτς πάει Βοϊβοντίνα

Κρίσιμες ώρες για Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ: Επιμένει πως δεν θέλει να φύγει, πιέζει η Αλ Σαντ

«Ο Μαρινάκης κάνει Γενικό Διευθυντή τον Τονιότσι σε Ολυμπιακό, Νότιγχαμ και Ρίο Άβε»

Παίζει και η λύση Βρουσάϊ για δεξί μπακ στον Ολυμπιακό

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του στόπερ που κοιτά η ΑΕΚ και το πραγματικό ζήτημα στην υπόθεση Πινέδα»

Tσανάκας: «Οι πρώτες επιλογές για τα χαφ και οι απαντήσεις που περιμένει ο Ολυμπιακός»