Δεν έδειξε να γνωρίζει κάτι για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ ώστε να αποκτήσει τον Ζακάρια Λαμπιάντ, ο μάνατζερ του παίκτη τονίζοντας ότι κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του από τους Θεσσαλονικείς.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Live Sport» ανέφερε πως ο 22χρονος μεσοεπιθετικός επανέρχεται από τραυματισμό κι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Μόλις γύρισα από τη Λισαβόνα και δεν έχω καμία ενημέρωση για όσα μου λέτε. Είναι έκπληξη για εμένα όσα ακούω. Ο Ζακάρια είχε έναν τραυματισμό πριν από λίγες μέρες και δουλεύει για να επανέλθει το συντομότερο δυνατό. Δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στη Νότιο Αφρική εξαιτίας αυτού του προβλήματος.

Δεν γνωρίζω κάτι άλλο, δεν με έχουν ενημερώσει από τη Σπόρτινγκ για αυτό που μου αναφέρατε. Δεν γνωρίζω για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Δεν με έχει ρωτήσει ή πλησιάσει κανένας από την ελληνική ομάδα»
, δήλωσε ο Μαρσέλ Βίρμαν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Δύσκολα μεταγραφή ως τις 15/6, αλλά πιθανώς και δύο μέσα στο μήνα-Αισιοδοξία για Γιόβιτς»

Σταματέλος: «Μόνο αν ο Γιαννούλης χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού θα ξεκινήσουν ξανά οι επαφές»

Δεσύλλας: «Απόφαση Νίστρουπ η αποχώρηση Μπακασέτα από τον Παναθηναϊκό – Το βάρος στην απόκτηση χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα δείχνουν διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου - Έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης»

Αστέρας ΑKTOR: Ο Μίτροβιτς πάει Βοϊβοντίνα

Κρίσιμες ώρες για Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ: Επιμένει πως δεν θέλει να φύγει, πιέζει η Αλ Σαντ

«Ο Μαρινάκης κάνει Γενικό Διευθυντή τον Τονιότσι σε Ολυμπιακό, Νότιγχαμ και Ρίο Άβε»

Παίζει και η λύση Βρουσάϊ για δεξί μπακ στον Ολυμπιακό

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του στόπερ που κοιτά η ΑΕΚ και το πραγματικό ζήτημα στην υπόθεση Πινέδα»

Tσανάκας: «Οι πρώτες επιλογές για τα χαφ και οι απαντήσεις που περιμένει ο Ολυμπιακός»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.