Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κάνει άλλο ένα καλό παιχνίδι –όπως το προηγούμενο- μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ανέφερε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Δεν καταφέραμε να παίξουμε άλλο ένα εξαιρετικό ματς, μέσα σε δύο ημέρες. Δεν μας μπήκαν τα τριποντά. Προσπαθήσαμε να βρούμε άλλες λύσεις αλλά δεν μπορέσαμε», τόνισε και συνεχισε:

«Δεν μπορώ να πω αν είναι καλύτερη ή όχι. αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πόσο εμείς παίζουμε καλά. Τα δύο ματς με την ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία ήταν τέτοια που μας χάλασαν την εικόνα μας. Ο κόσμος ήταν δίπλας μας. Να στηρίξει σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Είναι εξαιρετικό αυτό. Ας ελπίσουμε όλοι μαζί να πάρουμε το πρωτάθλημα», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός-Βίρτους Μπολόνια: Επιστρέφει σπίτι του για να επιστρέψει και στις νίκες

Euroleague: Ισπανικός εμφύλιος και μεγάλο ματς στο Βελιγράδι

Απογοητευμένος ο Σπανούλης: «Πριν 3 εβδομάδες ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, ξαφνικά δεν παίζουμε σωστό μπάσκετ»

Παναθηναϊκός: Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός Γκραντ

Τα highlights από την ήττα του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι

Σερέλης: «Δεν μπαίνουμε στα ματς σαν ομάδα που κυνηγάει Final Four - Υπάρχουν πιθανότητες για Ναν την άλλη Παρασκευή»

Σορτς: «Δεν ανταποκριθήκαμε στη δεύτερη περίοδο, δεν υπάρχει δικαιολογία»

Αταμάν: «Όλοι έχουν σκαμπανεβάσματα, θα συνεχίσουμε προς τους στόχους μας» - Τι είπε για την αποβολή Ρογκαβόπουλου

«Αποκαρδιωτικός ο Παναθηναϊκός, χάνει έδαφος για 6άδα - Έχει... καταργήσει τη θέση του σέντερ»: Το σχόλιο Πετρίδη

Έκανε ανατροπή με ψυχή πρωταθλήτριας και πήρε το «θρίλερ» με Παρί η Φενέρμπαχτσε