Χωρίς τον Μοχάμεντ Σαλάχ θα παραταχθεί η Λίβερπουλ στον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League με την Μπαρτσελόνα την Τρίτη στο «Άνφιλντ». Αυτό, τουλάχιστον, μετέδωσε ο δημοσιογράφος του Cadena Ser, που είχε μεταδώσει ότι Ρομπέρτο Φιρμίνο δεν θα είναι διαθέσιμος για το πρώτο ματς στο «Καμπ Νου», την ώρα που όλοι είχαν δεδομένη την παρουσία του.

Τελικά δικαιώθηκε πανηγυρικά, καθώς ο Βραζιλιάνος τότε είχε παίξει για λίγο σαν αλλαγή και τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Τώρα, αναφέρει πως ο Σαλάχ μετά το χτύπημα στο κεφάλι στον αγώνα με τη Νιούκαστλ, που οδήγησε στην αλλαγή του, έχει λάβει εντολή από τους γιατρούς να μην παίξει. Το ιατρικό τιμ βασίζεται στο σχετικό πρωτόκολλο για τραυματισμούς στο κεφάλι, που επιβάλλει την απουσία για περίπου έξι μέρες.

Αν επιβεβαιωθεί η απουσία του Αιγύπτιου και με δεδομένη αυτή του Φιρμίνο, το έργο της Λίβερπουλ να ανατρέψει το 3-0 γίνεται από ήδη δύσκολο σχεδόν… αδύνατο.

Μεγάλη προσφορά από το Pamestoixima.gr: Αγγλικοί εμφύλιοι στους τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ σε σούπερ απόδοση*! *Όροι και προϋποθέσεις

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube