Το όνομα του Γιοάν Κουρτ παίζει δυνατά για τον Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» πάντως να μην είναι οι μόνοι που έχουν βάλει στο στόχαστρο τον έμπειρο εξτρέμ της Μπρεστ.

Εκτός λοιπόν από τους «ερυθρόλευκους» ο Κουρτ πολιορκείται και από τη γαλλική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής απασχολεί έντονα τόσο τη Μαρσέιγ, όσο και τη Ναντ που θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Σίγουρα για τον παίκτη αποτελούν καλή επιλογή αφού δεν θα φύγει από την πατρίδα του, αλλά ο Ολυμπιακός κρατάει στα χέρια του το δέλεαρ της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ που πάντα παίζει σημαντικό ρόλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!

Στην ΑΕΛ Novibet και επίσημα ο Τζιανλούκα Φέστα

Σαραγόσα: «Όταν ανέλαβα τον Πανσερραϊκό έπρεπε να σβήσω πολλές ''φωτιές'' - Έχουμε κάνει ένα μικρό θαύμα»

Η UEFA αποθέωσε τον Πινέδα: «Η μπάλα κολλάει πάνω του»

Ολυμπιακός: Από Δευτέρα 27/4 διαθέσιμα τα εισιτήρια για ΠΑΟΚ, από Τετάρτη 29/4 για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό