Νωρίτερα υπήρξε η ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είχε επικοινωνία με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και του ζήτησε να γίνουν αγώνες το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Αυτό διαψεύδεται από την πλευρά του υφυπουργείου που όμως παρακολουθεί το ζήτημα χωρίς να παρεμβαίνει και στηρίζοντας απόλυτα τις αποφάσεις της FIFA και της UEFA.
Είναι γεγονός πως η επιθυμία της πολιτείας είναι να υπάρξει πρωτάθλημα αλλά με κανόνες που θα ορίζει η παγκόσμια ομοσπονδία και την οποία στηρίζει σε αυτό το ζήτημα, αλλά δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση.
Παρ' όλα αυτά, εκ μέρους του υφυπουργείου τονίζεται ότι η πολιτική ηγεσία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν θα διστάσει να παρέμβει όποτε κρίνει ότι αυτό θα είναι απαραίτητο.