Ως μια απόφαση που λήφθηκε για να μην γίνει ακόμη πιο δύσκολο το πρόγραμμα των ομάδων χαρακτηρίζει ο ΠΑΟΚ αυτή του Σταύρου Κοντονή για την επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά κεκλεισμένων των θυρών.

Οι υπεύθυνοι του «Δικεφάλου του Βορρά» επισημαίνουν ότι προφανώς ο υφυπουργός δεν πείστηκε από τις αποφάσεις που ελήφθησαν, δεν αρκείται στην επιφανειακή κουβέντα των ηλεκτρονικών εισιτηρίων.

Θεωρούν πως ούτε τα χθεσινά ραντεβού, ούτε τα σημερινά έγιναν για να συμφωνηθούν μέτρα, παρά μόνο για να εκφράσει την δυσπιστία του στις πραγματικές προθέσεις.

«Εφόσον ο χρόνος που κρατάει αυτή η “τιμωρία” του πρωταθλήματος δεν χρησιμοποιηθεί απλά για συζητήσεις πάνω στο ηλεκτρονικό εισιτήριο και τα τουρνικέ (που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να τοποθετηθούν μέχρι το καλοκαίρι εκεί που δεν υπάρχουν) και εφόσον η επαναξιολόγηση της απόφασης θα γίνει μετά τη συνάντηση Κοντονή-Πλατινί, πιστεύουμε ότι η ατζέντα ήδη διευρύνεται στις ουσιαστικές παρεμβάσεις που περιμένουμε και θέλουμε», αναφέρουν οι υπεύθυνοι του «Δικεφάλου του Βορρά» και καταλήγουν ότι στόχος τους είναι τα ματς να διεξάγονται με κόσμο και μάλιστα και των δυο ομάδων, αλλά φαίνεται για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να γίνουν πολλά άλλα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εκτός ο Σάστρε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ιωαννίδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα - Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη νύχτα του Βελοντρόμ»

Καραγκούνης: «Έζησα τα πάντα στον Παναθηναϊκό και δεν το αλλάζω - Στο μυαλό μου ακόμη το 3-1 με τη Γιουβέντους»

Απαλλαγή του Καρυπίδη και πρόστιμο σε Άρη για το ματς με τον Ολυμπιακό

Τσακίρης: «Ευχαριστήθηκε την επίσκεψη των οπαδών της ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Το μήνυμα που του έστειλαν»

Όλο το συλλεκτικό αφιέρωμα της Athens Voice για τα 116 χρόνια του Παναθηναϊκού!

Νικολογιάννης: Η απάντηση Αλαφούζου για τον Ιωαννίδη τα λέει όλα - Είχε κρούση 30 εκατ. ευρώ και την απέρριψε ασυζητητί!

Βόλος: «Στηρίζουμε Γκαγκάτση για πρόεδρο της ΕΠΟ - Μακριά από Μάνταλους και… νταλαβεριτζήδες»

Τσακίρης: «Η νοοτροπία του Αλμέιδα δεν ''συζητά'' κάτι άλλο από νίκη με τον Ολυμπιακό»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα τα λεφτά πλέον για τον ΠΑΟΚ είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.