Ντύθηκε... Σουμάχερ και πήρε την pole position ο Λεκλέρκ!

Ο ταλαντούχος οδηγός δεν... πιανόταν στο Αυστριακό Γκραν Πρι και πήρε την pole position, η οποία είναι η τρίτη της Ferrari την φετινή σεζόν και η πρώτη μετά το 2003 στη συγκεκριμένη πίστα, με τον τελευταίο που είχε ξεκινήσει στην πρώτη θέση να είναι ο μεγάλος Μίκαελ Σουμάχερ!

Ο Σαρλ Λεκλέρκ πέρα από την pole position, έκανε και τον ταχύτερο γύρο στην ιστορία του Γκραν Πρι, αφήνοντας πίσω του τον Λιούις Χάμιλτον με Mercedes και τρίτο τον Μαξ Φερστάπεν με Red Bull και γέμισε χαμόγελα και ελπίδες τους ανθρώπους της ιταλικής εταιρείας!

Πέρα από τον Λεκλέρκ, πάντως, τα πράγματα δεν κύλησαν... ιδανικά για την Ferrari καθώς ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν βγήκε καθόλου στο τρίτο sector καθώς το μονοθέσιό του είχε απώλεια πίεσης αέρα στον κινητήρα, κάτι που δεν του επέτρεψε να παλέψει για την pole position.

Μερικές ώρες αργότερα, πάντως, έγινε γνωστό πως οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Χάμιλτον με ποινή τριών θέσεων για ένα συμβάν με τον Ραϊκόνεν και εν τέλει ο Βρετανός θα εκκινήσει από την πέμπτη θέση.




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!