Δεν περίμενε τόσο εύκολη ήττα από τον ΠΑΟΚ (3-0), ο Νίκος Καραγεωργίου. Ο τεχνικός της Ξάνθης στάθηκε στην φάση της αποβολής που άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του και ουσιαστικά εκεί εκμηδενίστηκαν οι όποιες ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Κακή πρεμιέρα για εμάς. Εκ των προτέρων γνωρίζαμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή. Πιστεύαμε ότι κάτι μπορούσαμε να καταφέρουμε. Στο πρώτο μέρος είχαμε επιβάλλει για λίγο το ρυθμό μας. Σε μία αδράνεια, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Εκεί τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η κόκκινη κάρτα και εκεί χάθηκαν τα πάντα. Πριν το ματς δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ με τόση ευκολία. Στο ποδόσφαιρο όμως κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα προβλέψεις μέσα στο παιχνίδι. Είχαμε και απουσίες σήμερα, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο ματς. Προχωράμε».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Το χαρακτηριστικό μας είναι ο έλεγχος του παιχνιδιού. Θα έλεγα ότι και ο ΠΑΟΚ δεν έκανε σημαντικές ευκαιρίες μέχρι το σημείο που μείναμε με δέκα παίκτες. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συμπεριφέρθηκαν πιο επαγγελματικά από εμάς και έφτασαν σε αυτή τη νίκη».

Για τη διαιτησία: «Δεν έχω άποψη για το πέναλτι, είμαι πλάγια. Ο παίκτης μου είπε ότι δεν ακούμπησε τον παίκτη του ΠΑΟΚ. Επίσης ίσως κάποιες να βγήκαν με ευκολία αλλά αυτό είναι κάτι που το έχουμε αποδεχτεί εφόσον παίζουμε στην έδρα του ΠΑΟΚ».

Για τις δηλώσεις του κ. Πανόπουλου: «Είναι δικό του θέμα, δεν μπορώ να κάνω καμία παρέμβαση. Ο κ. Πανόπουλος έτσι διοικεί πολλά χρόνια τώρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου

TAGS: Ξάνθη