Ξεκάθαρη είναι η απόφαση των υπευθύνων του Παναθηναϊκού για να μην υπάρξει κάποια πώληση παίκτη τουλάχιστον μέχρι και του τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης έχουν συμφωνήσει σε αυτό από την αρχή της χρονιάς γνωρίζοντας πολύ καλά πως έχουν τα δεδομένα.

Αρχικά, πως οι πράσινοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αντικαταστήσουν κάποιον παίκτη αλλά και το σημαντικότερο υπάρχει ο περιορισμός μεταγραφών. Κάτι που σημαίνει ότι ακόμη και να γίνει πώληση δεν μπορούν τα χρήματα αυτά να χρησιμοποιηθούν για να αντικατασταθεί.

Στο τέλος της σεζόν θα τεθούν επί τάπητος και πάλι όλα τα δεδομένα και ανάλογα θα ληφθεί η απόφαση για το σχετικό ζήτημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»