Αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του είναι ο 33χρονος θύμα της ρατσιστικής συμπεριφοράς από τους οπαδούς τους Τσέλσι στο μετρό του Παρισιού μετά το τέλος του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Αυτοί οι άνθρωποι, αυτοί οι Άγγλοι οπαδοί θα πρέπει να βρεθούν, να συλληφθούν και να κλειστούν σε φυλακή», ανέφερε σε δηλώσεις του σε βρετανικά ΜΜΕ ο Σουλεϊμάν Σ, όπως είναι το όνομα του.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρει ότι δεν γνώριζε ότι το περιστατικό είχε καταγραφεί από άλλον επιβάτη του μετρό μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

«Λαμβάνοντας αυτό υπόψη πια, ναι έχω το θάρρος να προσφύγω στην αστυνομία για να επιδιώξω την τιμωρία τους», υποστηρίζει και συνεχίζει:

«Εκείνο το βράδυ πήγα σπίτι και δεν μίλησα σε κανέναν για αυτό το περιστατικό. Ούτε καν στη γυναίκα μου. Και τι να έλεγα στα παιδιά μου… Ότι ο πατέρας τους διώχθηκε από το μετρό επειδή είναι μαύρος;», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωσε Τζόλη ο Αρτέτα: «Με έχει εντυπωσιάσει - Παίρνει σωστές αποφάσεις όταν άλλοι θα βιάζονταν και θα έκαναν λάθη»

Το τρόπαιο του Community Shield κατάφερε να… χαστουκίσει τον Ράις

Το ρεσιτάλ του Τζόλη και η τριάρα της Άρσεναλ στη Μάντσεστερ Σίτι: Τα highlights από το Community Shield

Εκτός αποστολής της Λίβερπουλ ο Τζόουνς, φουντώνουν τα σενάρια αποχώρησής του

«One man show» από τον Τζόλη και η Άρσεναλ διέλυσε με 3άρα τη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Τζόλης έγινε ο πρώτος παίκτης της Άρσεναλ που δίνει δύο ασίστ στο ντεμπούτο του, μετά από τον Γουίλιαν!

Ονειρικό ντεμπούτο για Τζόλη: Δεύτερη ασίστ για την γκολάρα του Έντεγκααρντ και το 3-0 της Άρσεναλ!

Μεγαλοπρεπέστατο «στοπ» του Ράγια στον Χάαλαντ

Ασταμάτητος Τζόλης: Σέρβιρε με κεφαλιά στον Χάβερτς για το 2-0 της Άρσεναλ!

Γκολ από τα... αποδυτήρια για Άρσεναλ - Ο Καλαφιόρι πλήγωσε τη Σίτι στα 24 δευτερόλεπτα!