Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατούσε μέχρι πρότινος στην ΑΕΚ για την επιστροφή του Ραφίκ Τζεμπούρ στις υποχρεώσεις της ομάδας στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Στην «Ένωση» περίμεναν ότι ο Αλγερινός επιθετικός θα μπορεί να είναι σε θέση να αγωνιστεί στις αρχές Οκτωβρίου, όμως κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο αυτή τη στιγμή.

Η αποθεραπεία του «τρομοκράτη» αναμένεται να διαρκέσει περίπου 8 εβδομάδες, αφού η θλάση που υπέστη στον αγώνα με τον Πλατανιά ήταν αρκετά βαριά.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο Τζεμπούρ δύσκολα θα είναι έτοιμος στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στις 17 Οκτωβρίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς: «Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να παίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό» - Τι είπε για τον Βάργκα

Ηλιόπουλος: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να αγωνίζονται για το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δύσκολο...»

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!

Κετζιόρα: «Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το Champions League»

Μύθου: «Μπορούσαμε περισσότερα για τα 100 χρόνια, το χρωστούσαμε στους οπαδούς και στους εαυτούς μας»

Νικολογιάννης: «Καμία δικαιολογία για την εικόνα του Παναθηναϊκού-Δεν είναι θέμα κινήτρου αλλά σχεδίου»

Χριστόγλου: «Κάτι έκανε στα τελευταία ντέρμπι ο Ολυμπιακός»

TAGS: A.E.K.