O Mάρκο Λιβάγια φαίνεται πως δεν έχει πρόθεση να φύγει από την ΑΕΚ πριν να μπει στο νέο γήπεδο.

Σύμφωνα με την «Ώρα, ο Κροάτης φορ νιώθει σαν στο σπίτι του στην ομάδα, αλλά και στην Αθήνα, την οποία έχει ερωτευτεί... οικογενειακώς και δεν του περνά από το μυαλό να αποχωρήσει.

Παρότι έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες στο εξωτερικό και από καλύτερα πρωταθλήματα από το ελληνικό, καμία δεν φαίνεται να τον έχει συγκινήσει στο βαθμό που θα επιδιώξει να πωληθεί από την «Ένωση».

Ο 27χρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και ο Ίλια Ίβιτς σίγουρα θα επιδιώξει να τον «δέσει», αφού σε διαφορετική περίπτωση ο κίνδυνος να φύγει χωρίς αντίτιμο θα υπάρχει πάντα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό, άδεια στους παίκτες και πρεμιέρα Ελ Κααμπί στο Κόπα Άφρικα

Κρίσιμη Κυριακή κορυφής στη Stoiximan Super League

ΑΕΚ-ΟΦΗ: Ένωση με κεκτημένη ταχύτητα, ψάχνει νίκη πρωτιάς κόντρα στους Κρητικούς για το ιδανικό αντίο στο 2025!

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα για τη 15η αγωνιστική

TAGS: A.E.K.