Καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον το να γράφονται διάφορα για την… επόμενη ομάδα του Σπανούλη, χωρίς ακόμα να έχει αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Έτσι και σήμερα (Πέμπτη) στην Ισπανία γράφτηκε ότι ο διεθνής γκαρντ έχει πλέον αποφασίσει να παίξει στην Μπαρτσελόνα. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι τα 2.6 εκατ. ευρώ που προσφέρει η ισπανική ομάδα τον ικανοποιούν απόλυτα ενώ τονίζεται ότι προσεχώς θα γίνει ραντεβού με τον Ροσέλ για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Επιπλέον, οι Ισπανοί δημοσιογράφοι γράφουν ότι ο Σπανούλης θα προτιμήσει την Μπαρτσελόνα από την ΤΣΣΚΑ καθώς ο ίδιος και η οικογένειά του προτιμούν να μετακομίσουν στη Βαρκελώνη και όχι στην Μόσχα.

Πάντως, ο μάνατζερ του Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, επισήμανε με δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη, ότι μετά το ραντεβού με τον Ολυμπιακό που θα γίνει την Παρασκευή, θα φανούν περισσότερο για το μέλλον του «Kill-Bill».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αιχμές Ομπράντοβιτς μετά το ντέρμπι του Βελιγραδίου: «Αποτύχαμε να προσαρμοστούμε στα κριτήρια της διαιτησίας...»

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κόσμο μας, δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη»: Το μήνυμα του Ολυμπιακού στον κόσμο του

Ευρωλίγκα: MVP της 15ης αγωνιστικής οι Κλάιμπερν και Γουόκερ

Επιστρέφει στα μέσα Ιανουαρίου ο Καρλίκ Τζόουνς

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν πολύ κακοί αμυντικά, αποτύχαμε τελείως στο πλάνο μας»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα

Ντόρσεϊ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ήμασταν πολύ σοφτ - Δεν πρέπει να πανικοβληθούμε» - Τι είπε για Μόντε Μόρις

Ντόρσεϊ: «Δεν ήμασταν καλά πνευματικά, έκανα πολλά λάθη και το παίρνω πάνω μου»

«Χωρίς άμυνα δεν μπορείς να διακριθείς στην Ευρωλίγκα»: Το σχόλιο Ζέρβα μετά την ήττα από του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη

Πασκουάλ: «Μετρά το ότι παίξαμε καλό μπάσκετ, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα»