Το κακό ξεκίνημα, μιας κι έχασαν έδαφος εξ αρχής, στοίχισε στην ελληνική ομάδα της τετράκωπου άνευ πηδαλιούχου, που δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος της κωπηλασίας.

Οι Αγγελόπουλος, Τζιάλλας, Τσίλης και Χρήστου περιορίστηκαν στην πέμπτη θέση του ημιτελικού, πίσω από Αυστραλία, Νότιο Αφρική, Ιταλία (πέρασαν στον τελικό) και ΗΠΑ αφήνοντας πίσω τους μόνο τη Ρωσία.

Έτσι οι Έλληνες κωπηλάτες πλέον θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό διεκδικώντας μια θέση μεταξύ της έβδομης και της δωδέκατης.

«Το πλήρωμα δεν είχε συνοχή και η βάρκα δεν έτρεχε. Θα πρέπει να δούμε με τα παιδιά τι έφταιξε. Ο καιρός δεν βοήθησε, αλλά δεν ήταν αυτή η αιτία», δήλωσε ο πρόεδρος της κωπηλατικής ομοσπονδίας, Γιάννης Καρράς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιο ακριβό event των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 ο τελικός του μπάσκετ

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις