Την έντονη δυσαρέσκειά του για τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή εξέφρασε κι επίσημα ο Παναθηναϊκός.

Επικεντρώνοντας στον τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ -που δεν τιμωρήθηκε καν με φάουλ- οι «πράσινοι» τον χαρακτηρίζουν δείγμα της έλλειψης σεβασμού που υπάρχει απέναντί του.

Σημειώνουν, δε, την γενικότερη ανοχή του Σελίμου στο σκληρό παιχνίδι των Πατρινών και τονίζουν ότι δεν θα ανεχθούν παρόμοιες διαιτησίες στο μέλλον.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Διαιτησίες τύπου Σελίμου δεν πρόκειται να ανεχτεί ο Παναθηναϊκός. Ο εν λόγω διαιτητής ακολουθώντας την πεπατημένη αρκετών συναδέλφων του επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, αφήνοντας ατιμώρητα πολλά μαρκαρίσματα.

Αποκορύφωμα όλων το αντιαθλητικό τάκλιν που δέχθηκε ο Μάρκους Μπεργκ, το οποίο προκάλεσε τον τραυματισμό του και δεν τιμωρήθηκε καν με φάουλ. Ο Μπεργκ, ο κορυφαίος επιθετικός του πρωταθλήματος εδώ και τρία χρόνια δεν τυγχάνει σεβασμού από τους περισσότερους διαιτητές. Ορισμένες φορές μάλιστα μπαίνει στο στόχαστρό τους.

Αντιθέτως ο Σελίμος ήταν ιδιαίτερα σχολαστικός στα μαρκαρίσματα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού προς τους αντιπάλους. Δεν στεκόμαστε στο γκολ οφσάιντ της Παναχαϊκής αν και είναι ενδεικτικό της αποψινής διαιτητικής εικόνας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!