Φαβορί είναι η Μπενφίκα στους προσεχείς αγώνες με τον ΠΑΟΚ για τους «32» του Europa League, αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τους «αετούς» της Λισαβόνας.

Αυτό τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Φερνάντο Σάντος στην πατρίδα του, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την επικείμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

«Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η Μπενφίκα είναι το φαβορί απέναντι στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους 16 του Europa League. Θα πρέπει, όμως, να προσέξει. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με ικανότητες και το κοινό πολύ ενεργό», ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας και πρόσθεσε:

«Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, θα είναι ένα δύσκολο ματς για τη Μπενφίκα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σταθερός στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά είναι μία δύσκολη ομάδα. Αν η Μπενφίκα νομίζει ότι θα είναι εύκολο, μπορεί να βιώσει δυσάρεστες καταστάσεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.