Η πίεση της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα ολοένα και αυξάνει. Οι Καταλανοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν να τους δώσει – με τα ανάλογα ανταλλάγματα, ασφαλώς – τον Βραζιλιάνο αμυντικό. Ωστόσο, από τη μεριά των Γάλλων, γίνεται σαφές πως αυτή η μεταγραφή δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, όσο κι αν το θέλουν, τόσο οι Ισπανοί, όσο και ο ίδιος ο παίκτης.

Ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του, μίλησε στον γαλλικό Τύπο και επανέλαβε πως ο Βραζιλιάνος δεν πρόκειται να παραχωρηθεί. «Ο Τιάγκο Σίλβα δεν πωλείται. Οποιαδήποτε κι αν είναι η προσφορά της Μπαρτσελόνα, δεν πρόκειται να ληφθεί υπόψη. Ο Βραζιλιάνος είναι παίκτης της Παρί και θα παραμείνει παίκτης της. Τελεία και παύλα», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του ισχυρού άντρα των πρωταθλητών Γαλλίας.

Μετά από αυτή την ξεκάθαρη δήλωση, περιμένουμε να δούμε αν οι άνθρωποι της «Μπάρτσα» θα συνεχίσουν να επιμένουν για την απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα ή αν θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το παραμύθι του Ρομπέν Ρισέ: Πριν 2 χρόνια έπαιζε στην 3η κατηγορία, τώρα πάει Μουντιάλ με τη Γαλλία!

Επέστρεψε στη 2η κατηγορία της Γαλλίας η ιστορική Σοσό

Λυτρώθηκε στα πέναλτι η Σεντ Ετιέν και… βλέπει Ligue 1!

Η κυριαρχία του Παρισιού: Καθάρισε τη Λανς η Παρί Σεν Ζερμέν και κλείδωσε το 5ο σερί πρωτάθλημα Γαλλίας

Ξανά κορυφαίος παίκτης στο γαλλικό πρωτάθλημα ο Ντεμπελέ

Μια ανάσα από τον τίτλο η Παρί - Λιλ για Champions League, η ήττα της Λιόν έδωσε ελπίδες για τετράδα στη Ρεν!

Απίστευτο σκηνικό στη Μαρσέιγ: Εκτός αποστολής ο Ομπαμεγιάνγκ επειδή ψέκασε άνθρωπο της ομάδας με πυροσβεστήρα

Ένας... έφηβος κρατά ζωντανό το όνειρο του τίτλου για τη Λανς, υποβιβάζοντας τη Ναντ

«Ο Λουίς Ενρίκε υπογράφει νέο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την Παρί Σεν Ζερμέν»

Ο Λουίς Ενρίκε παρέθεσε δείπνο στους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν και δεν πήγε