Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι εδώ και καιρό πρωταθλητής και απλώς κυνηγά… ρεκόρ. Ο Μαρκ Γουέμπερ διεκδικεί την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα των οδηγών και θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Formula 1 με νίκη. Όμως η Red Bull δεν σκοπεύει να ενεργήσει χαριστικά απέναντι στον Αυστραλό πιλότο στο Grand Prix του Ιντερλάγκος, με το οποίο ολοκληρώνεται την Κυριακή το πρωτάθλημα.

«Θα ήταν πολύ όμορφο να κερδίσει ο Μαρκ στον τελευταίο αγώνα, αλλά ο Σεμπάστιαν πηγαίνει για το ρεκόρ συνεχόμενων νικών. Άρα όπως συμβαίνει πάντα θα γίνει μία ίση μάχη ανάμεσα στους δύο. Άλλωστε κι ο Μαρκ δεν θα ήθελε να του χαρίσει κανένας τη νίκη», διαβεβαίωσε το αφεντικό της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το καλύτερο δυνατό. «Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι να δούμε την τελευταία καρό σημαία του τερματισμού. Στόχος μας είναι να πάρει ο Μαρκ την τρίτη θέση και να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν. Να είστε σίγουροι πως όλοι μας έχουμε κίνητρο και κανένας δεν έχει χαλαρώσει», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube