Η εικόνα της ΑΕΚ στη Νίκαια ήταν πισωγύρισμα σε σχέση με την Ομόνοια. Και την κύρια ευθύνη γι’ αυτό είχε ξανά η άμυνα. Ή εν πάση περιπτώσει αυτό που μοιάζει με άμυνα στην «Ένωση».

Διότι λάθη γίνονται. Και σε ομάδα που χτίζεται είναι λογικό να επαναλαμβάνονται. Σε ομάδα με το όνομα της ΑΕΚ όμως δεν γίνεται να μην υπάρχει η παραμικρή ένδειξη βελτίωσης.

Να δέχεται γκολ σε όλα τα φιλικά -απ’ αυτό με την ΑΕ Διμηνίου, μέχρι αυτά με την Ομόνοια και το Ιωνικό. Να μην υπάρχει χημεία σε κανένα σχεδόν από τα δίδυμα που έχουν δοκιμαστεί στα στόπερ. Και να μην υπάρχει ούτε μια στημένη φάση που να μην εξελίσσεται σε ευκαιρία ή γκολ για τον αντίπαλο.

Όλα αυτά «πονοκεφαλιάζουν», όπως είναι λογικό, τον Τραϊανό Δέλλα. Τον οδηγούν σε δοκιμές (όπως η οπισθοχώρηση του Ρόβα). Και δεδομένου ότι δεν υπήρξε περαιτέρω ενίσχυση, αφήνουν μόνο δυο δρόμους για ν’ αλλάξει η κατάσταση: Αφενός τη λήψη μέτρων που θα κάνουν σαφές σε όλους ότι απαγορεύεται να μη βελτιώνονται. Και αφετέρου την… ακόμα πιο άμεση χρησιμοποίηση του Μπρούνο Τσιρίλο.

Διότι ο Ιταλός -ακόμα και στα 36 του και όντας πίσω σε φυσική κατάσταση- δείχνει μια κλάση πάνω από τους υπόλοιπους. Και όσο κι αν αυτό δεν τους τιμά, μοιάζει να μην υπάρχει άλλη λύση απ’ το να γίνει αγώνας δρόμου για να ‘ναι έτοιμος ακόμα και στην πρεμιέρα της άλλης εβδομάδας με τον Μανδραϊκό.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

TAGS: A.E.K.