Ο Χουμπ Στέφενς ανήκει στην κατηγορία των απαιτητικών τεχνικών και δεν ησυχάζει μέχρι να γίνει αυτό που θέλει.

Στο σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, ο Ολλανδός τεχνικός έδωσε έμφαση στο τελείωμα των φάσεων, δεν δίστασε να διακόψει το πρόγραμμα για να κάνει παρατηρήσεις στους παίκτες του και ζήτησε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Κάτι που ελπίζει να δει και στο αυριανό φιλικό με τη Νις στην Τούμπα.

Παιχνίδι για το οποίο ανακοίνωσε και αποστολή, κάτι που ενδεχομένως να φανεί κατατοπιστικό για το τι έχει στο μυαλό του εν όψει Μέταλιστ.

Όσοι έμειναν εκτός, θα προπονηθούν αύριο το πρωί στις 9:30.

Αναλυτικά, η 20μελής αποστολή: Γλύκος, Χακόμπο, Κίτσιου, Μιγκέλ Βίτορ, Λίνο, Κατσουράνης, Κατσικάς, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Λαζάρ, Τζιόλης, Κάτσε, Λόρενς, Βούκιτς, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Νέτσιντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!

Στην ΑΕΛ Novibet και επίσημα ο Τζιανλούκα Φέστα

Σαραγόσα: «Όταν ανέλαβα τον Πανσερραϊκό έπρεπε να σβήσω πολλές ''φωτιές'' - Έχουμε κάνει ένα μικρό θαύμα»

Η UEFA αποθέωσε τον Πινέδα: «Η μπάλα κολλάει πάνω του»

Ολυμπιακός: Από Δευτέρα 27/4 διαθέσιμα τα εισιτήρια για ΠΑΟΚ, από Τετάρτη 29/4 για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.