Ανησυχία επικρατεί στην Μπαρτσελόνα για την κατάσταση του Σαμουέλ Ουμτιτί. Ο Γάλλος αμυντικός, που επανεμφανίστηκε στο «Wanda Metropolitano» μετά από δύο μήνες απουσίας, ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο και θα μείνει και πάλι εκτός.

Σήμερα πρόκειται να εκτιμηθεί η κατάστασή του από τους γιατρούς της ομάδας και η καλύτερη επιλογή για να σταματήσουν τα προβλήματα είναι να κάνει χειρουργείο, όμως προς το παρόν ο παίκτης απορρίπτει αυτό το ενδεχόμενο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ανήσυχος για τον ποδοσφαιριστή που τέθηκε και πάλι εκτός μετά από ένα μόνο παιχνίδι. Ο Ουμτιτί, πάντως, θέλει να αποφύγει την επέμβαση, αφού αυτό θα σήμαινε ότι θα πρέπει να πει «αντίο» στη σεζόν.

Ο τραυματισμός του Ουμτιτί σημαίνει ότι θα επηρεαστεί και ο χειμερινός μεταγραφικός σχεδιασμός των Καταλανών, αφού αν δεν επανακάμψει σύντομα θα πρέπει να ψάχνουν ενίσχυση για να συμπληρώσουν το ρόστερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σώθηκε από «στραπάτσο» στη Βιτόρια και περιμένει «δώρο» από… Λεβάντε η Βιγιαρεάλ

Αλμέιδα: «Εκτοξεύουν πυραύλους που κοστίζουν 50 εκατομμύρια ευρώ, γιατί δεν τα ξοδεύουν σε τρόφιμα και εκπαίδευση;»

Μειώθηκε κατά μία αγωνιστική η ποινή του Αλμέιδα

La Liga-28η αγωνιστική: Δυνατή μονομαχία με τη Σεβίλλη των Αλμέιδα-Βλαχοδήμου για την Μπαρτσελόνα

Επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Νταβίντ Βίγια - Ο ρόλος που αναλαμβάνει

Έπιασε δουλειά από νωρίς ο Κορδόν: H Σεβίλλη έχει κλείσει ήδη τρεις μεταγραφές για τη νέα σεζόν!

Ρεάλ Μαδρίτης: Μηδενική ανοχή μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό - Απαγορεύεται κάθε σύνθημα για Γκουαρδιόλα!

Χειρουργήθηκε ο Ροντρίγκο - Εκτός δράσης για περίπου έναν χρόνο

Κούμαν για Πέδρι: «Ήθελαν να τον δώσουν δανεικό, αλλά είδα τη σύνδεσή του με τον Μέσι - Πάσαρε μόνο σε αυτόν»

Σοβαρές σκέψεις για Ποτσετίνο στη Ρεάλ Μαδρίτης!