Μόνο τυχαίος φαίνεται πως δεν ήταν ο αποκλεισμός του Φελίπε Κουτίνιο από την αποστολή της Λίβερπουλ στο εκτός έδρας ματς με την Μπέρνλι!

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η «Sport», ο Βραζιλιάνος ενημέρωσε τους ανθρώπους της Λίβερπουλ πως δεν επιθυμεί να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της ομάδας.

Ο Κουτίνιο θέλει να πιέσει κατά αυτόν τον τρόπο τη διοίκηση των «reds» να τον πουλήσουν στην Μπαρτσελόνα, όπου και επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Κλοπ είναι ενήμερος, φυσικά, για την απόφαση του ποδοσφαιριστή και καταστρώνει τα πλάνα του για τα επόμενα παιχνίδια κόντρα σε Έβερτον, Μάντσεστερ Σίτι χωρίς αυτόν.

Την ίδια ώρα το ρεπορτάζ του καταλανικού Μέσου υποστηρίζει πως πιθανότατα την Τετάρτη θα βρεθεί άνθρωπος της διοίκησης της Μπαρτσελόνα στην Αγγλία ώστε να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του Κουτίνιο. Μάλιστα, στο εν λόγω άρθρο αναφέρεται πως υπάρχει περίπτωση η μετακίνηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού να σφραγιστεί ακόμη και αύριο, εφόσον οι «μπλαουγκράνα» δώσουν τα 150 εκατ. ευρώ που ζητάει η Λίβερπουλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube