Η είδηση του ξυλοδαρμού του Ντάνι Ντρινκγουότερ από έξι άνδρες έξω από νυχτερινό μαγαζί του Μάντσεστερ έκανε το γύρο του κόσμου, με την Τσέλσι, πάντως, να μην τιμωρεί τον παίκτη για το συμβάν.

Ο Άγγλος αμυντικός μέσος ενεπλάκη σε καυγά, όντας πιωμένος, με αποτέλεσμα να δεχτεί τα χτυπήματα μιας παρέας ανδρών, με την αιτιολογία των δραστών να είναι πως ο Ντρινκγουότερ την έπεσε στην κοπέλα ενός εξ αυτών.

Τα χτυπήματα, μάλιστα, ήταν τόσο δυνατά, με συνέπεια ο παίκτης να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για λίγο καιρό, προκειμένου να λάβει την κατάλληλη θεραπεία.

Οι «μπλε» του Λονδίνου έχουν παραχωρήσει δανεικό τον ποδοσφαιριστή στην Μπέρνλι, αλλά επειδή ακόμα τους ανήκει, αποφάσισαν να μην προβούν σε κάποια επίπληξη.

Οι άνθρωποι της ομάδας επικοινώνησαν μαζί του για να δουν πως όλα είναι εντάξει. Από εκεί και πέρα, αφήνουν οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια αφορά στην τιμωρία του παίκτη στην αρμοδιότητα της Μπέρνλι.

Ο προπονητής των «clurrets», Σον Ντάις, είχε συνομιλία με τον Άγγλο μέσο και την Πέμπτη αναμένεται να γίνει γνωστή η ποινή του από την Μπέρνλι.

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube