Στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη τίθενται ο Μηνάς Πίτσος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, και ο Μάρις Βερπακόφσκις που συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις για το κυριακάτικο ματς του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι δύο παίκτες θα παίξουν κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες.

Ο προπονητής των Κρητικών παρουσιάζεται ικανοποιημένος απ’ την απόδοση των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησε στο Αγρίνιο και θα ακολουθήσει για ακόμη μία φορά το δόγμα «ομάδα που προέρχεται από επιτυχία, δεν αλλάζει».

Πλέον, όμως, ο έμπειρος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» έχει περισσότερες επιλογές, αφού όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Συνεχίζονται οι επαφές με Ελ Κααμπί για το συμβόλαιο

Τσακίρης: «Λίγες αλλαγές από τον Νίκολιτς στο Αγρίνιο»

Δεσύλλας: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11αδα»

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός - Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»