Το γεγονός ότι ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Ατρόμητος βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία το είχε εκφράσει στη διοίκηση πριν ακόμα προκύψει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Εξ αρχής είχε τονίσει ότι δεν φοβάται σε καμία περίπτωση την ποιότητα του ρόστερ και ότι οι ίδιοι παίκτες μπορούν με συγκεκριμένα πράγματα που έχει στο μυαλό του να αποδώσουν πολύ καλύτερα και ως εκ τούτου να βελτιωθεί και η θέση της ομάδας στη βαθμολογία.

Όταν ανέλαβε και τυπικά την τεχνική ηγεσία των Περιστεριωτών, όχι μόνο δεν άλλαξε η θέση του, αλλά ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο η άποψή του ότι σε καμία περίπτωση δεν συνάδει η εικόνα της βαθμολογίας με τα όσα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει η ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου. Κοινώς δεν πιστεύει το πώς ο Ατρόμητος είναι τόσο πίσω βαθμολογικά με αυτό το ρόστερ.

Σε στενούς του συνεργάτες έχει εκφραστεί με κολακευτικά λόγια τόσο για το βαθμό της γρήγορης προσαρμοστικότητας των ποδοσφαιριστών στα νέα πράγματα που ζητάει, όσο και για τη θέληση που δείχνουν στις προπονήσεις, θεωρώντας ότι υπάρχει η βάση για βελτίωση και μάλιστα άμεση.

Παρ’ όλα αυτά, η πραγματικότητα δεν αλλάζει… Οι Περιστεριώτες μετά το πέρας 11 αγωνιστικών, έχουν μόλις 9 βαθμούς, έχουν την 2η χειρότερη επίθεση και βρίσκονται στην 3η θέση από το τέλος. Δεν έχει ειπωθεί από κανέναν επίσημα ότι υπάρχει αναπροσαρμογή στόχων (είσοδος στα play-off), αλλά οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά πού πατούν και πού βρίσκονται.

Τη δεδομένη στιγμή επιζητούν πρωτίστως την αγωνιστική βελτίωση, την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα (το ματς απέναντι στον Πανθρακικό και μάλιστα εντός έδρας ενδείκνυται για κάτι τέτοιο) και από τα δεδομένα που θα προκύψουν στη ροή του πρωταθλήματος θα φανεί που μπορεί να φτάσει ο φετινός Ατρόμητος.

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναιτωλικός-Ατρόμητος: Για το καθοριστικό βήμα παραμονής οι Αγρινιώτες κόντρα στο «αστέρι» που θέλει να... ξεμπερδέψει

Αποφασίζει για ενδεκάδα και Μπερνάρ ο Τερίμ

Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα: Νίκη για να μείνει ζωντανή

Βόλος-Πανσερραϊκός: Μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο κεκλεισμένων των θυρών Πανθεσσαλικό

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ: Αδιάφοροι επί της ουσίας, αλλά με στόχο την… πρωτιά

Τσακίρης: «Ανοικτό να αλλάξει και τα τέσσερα πρόσωπα της επίθεσης στην Τούμπα η ΑΕΚ»

Με απουσίες η αποστολή του Ατρόμητου για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό

Νικολακόπουλος: «Το μυαλό στον Ολυμπιακό ήταν πριν την ώρα του στην Άστον Βίλα»

Ο Βαλμπουενά ξεκινά τη δική του ακαδημία στο Ρέντη, σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό

Νικολογιάννης: «Θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για τον τίτλο ο Παναθηναϊκός - Δύσκολα θα ρισκάρει με Μπερνάρ»