Ο Κώστας Μήτρογλου εξακολουθεί να απασχολεί μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, αφού τα διαδοχικά του γκολ τον έχουν βάλει για τα καλά στις ατζέντες τους εν όψει Ιανουαρίου. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί με ψυχραιμία τις εξελίξεις και γνωρίζει πως είναι σε θέση ισχύος. Γνωρίζει πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2016 και ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος στην ομάδα, αλλά παράλληλα… προσέχει για να έχει.

Παρότι δεν έχει προγραμματιστεί κάποιο ραντεβού, υπάρχει έντονη φημολογία πως στο συμβόλαιο του πρώτου σκόρερ των «ερυθρολεύκων» θα επιχειρηθεί να γίνει αύξηση της ρήτρας παραχώρησης, αφού αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, τα 8 εκατ. ευρώ φαντάζουν λίγα για ενδεχόμενη πώλησή του. Πάντως για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα χρειαστεί πιθανότατα και μία σημαντική αναπροσαρμογή στις αποδοχές του, πλησιάζοντας ή ξεπερνώντας το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Σενάρια και για Σάμαρη

Με ενδιαφέρον φέρεται να παρακολουθεί την περίπτωση του Ανδρέα Σάμαρη η Ελλάς Βερόνα. Ο προπονητής Αντρέα Μαντορλίνι, που έχει υπό τις οδηγίες του και τον Βαγγέλη Μόρα, λέγεται πως έχει ζητήσει πληροφορίες για τον νεαρό μέσο και ένα σενάριο θέλει την ιταλική ομάδα να καταθέτει ακόμη και το Γενάρη πρόταση, αφού θεωρεί προσιτή περίπτωση τον διεθνή άσο. Πάντως στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν απολύτως καμία βιασύνη να πουλήσουν τον Σάμαρη και θεωρούν πως όσο περισσότερο αγωνίζεται, τόσο θα ανεβαίνουν οι μετοχές του και θα απασχολήσει περισσότερες και καλύτερες ομάδες με μεγαλύτερο… πορτοφόλι.

Περιμένει τους διεθνείς

Την επιστροφή των διεθνών περιμένει ο Μίτσελ για να αρχίσει σε πιο εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία εν όψει του ματς του Σαββάτου με τον Πλατανιά. Ήδη από σήμερα επιστρέφει ο Μπονγκ (που δύσκολα θα παίξει στα Χανιά λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε), ενώ θα ακολουθήσουν από αύριο και οι υπόλοιποι. Είναι πολύ πιθανό ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού να αφήσει εκτός ενδεκάδας, πιθανώς και αποστολής, κάποιους από τους παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, προκειμένου να τους έχει φρέσκους για το Champions League. Σε ανοδική πορεία είναι οι Μασάντο και Σαλίνο, που αναμένεται να είναι έτοιμοι για το ματς με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα, που ακολουθεί για τους «ερυθρόλευκους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεντιλίμπαρ: «Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας - Φυσικά και δεν μας ικανοποιούν οι βαθμοί που έχουμε πάρει στα playoffs»

Μπενίτεθ: «Και σήμερα και σε όλα τα ματς ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι στις αντίπαλες ομάδες»

Πένραϊς: «Πάντα πάμε για τη νίκη, αυτό θέλουμε και με τον Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να παίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό» - Τι είπε για τον Βάργκα

Ηλιόπουλος: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να αγωνίζονται για το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δύσκολο...»

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!

Κετζιόρα: «Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το Champions League»