Όλο και πιο κοντά είναι η συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης στους ομίλους του Europa League. Μετά το εμπόδιο της Ροβανιέμι, την επική πρόκριση κόντρα στη Μάιντς, ήρθε και η σπουδαία νίκη με καθαρό σκορ (2-0) επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι Αρκάδες είναι κοντά στο να ξεπεράσουν και τον τρίτο τους αντίπαλο, ώστε να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.



Το πλάνο του Στάικου Βεργέτη πήγε κατ’ ευχήν, διότι η ομάδα του, παρά την πίεση που δέχθηκε προς το τέλος του πρώτου μέρους δεν δέχθηκε γκολ. «Όταν ο άνθρωπος σχεδιάζει, ο Θεός γελάει. Όμως το είπα στους παίκτες μου. Προτιμώ το 0-0 από τη νίκη με 2-1, θέλοντας να τους δείξω ότι το μηδέν πίσω είναι ο πρωταρχικός μας στόχος», είχε δηλώσει ο 38χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, μια ημέρα πριν το ματς.

Άλλο ένα στοιχείο που δίνει προβάδισμα στον Αστέρα Τρίπολης είναι ότι ουσιαστικά θα παίξει και στη ρεβάνς εντός έδρας, καθώς το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Κύπρο και το μεγαλύτερο μέρος της εξέδρας θα είναι με την ελληνική ομάδα.

Ωστόσο, προέχει το παιχνίδι με την ΠΑΣ στα Γιάννενα για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και υπάρχει μεγάλη δίψα για ξεκίνημα με το δεξί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Μπαίνει ο Μάης και ο Ολυμπιακός είναι ζωντανός και στους δύο μεγάλους στόχους του»

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός έχασε το πρωτάθλημα απο δικά του λάθη - Ορατός ο κίνδυνος να γίνει καταστροφική η χρονιά»

Αποθέωση για το γκολ του Πινέδα στο Μεξικό: «Δεν είναι ο Μαραντόνα, δεν είναι ο Μέσι…»

Ανανέωσε με Λιάβα έως το 2026 ο Παναιτωλικός

Sabah: «Ετοιμάζει πρόταση για τον Λιβάκοβιτς ο Ολυμπιακός»

Οπαδοί της ΑΕΚ για υποστήριξη και στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Σαββόπουλος: «Φορμάρεται στο κατάλληλο σημείο ο Άρης - Έχει βρει το κουμπί του Παναθηναϊκού»

Σταματέλος: «Μπήκε στο… αεροπλάνο μετά το 3-0 ο Ολυμπιακός, αλλά είναι λογικό»

Αθανασίου: «Ο Τερίμ δεν βελτίωσε τον Παναθηναϊκό - Καταστροφική η απώλεια και του Κυπέλλου, πρέπει να γίνει αυτοκριτική»

Τσορμπατζόγλου: «Χθες αποδείχθηκε ότι δεν έχει… σβήσει ο ΠΑΟΚ»