Πράγματι, η πεποίθηση ότι τα γαλακτοκομικά και το ψάρι δεν συνδυάζονται, ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένη σε Ινδικές και Μεσανατολικές κουζίνες, καθώς βάσει της Αγιουρβεδικής ιατρικής της Ινδίας, ο συνδυασμός ψαριού με γαλακτοκομικά μπορεί να προκαλέσει ανισορροπία στο σώμα, δυσπεψία ή ακόμα και δερματικά προβλήματα, όπως η λεύκη.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Δεν τρώμε ψάρι μαζί με γαλακτοκομικά: Μήπως τελικά είναι μύθος;