Χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές θα αγωνιστεί τη Δευτέρα ο Πλατανιάς στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Πρόκειται για τους Γουνδουλάκη, Κουλιμπαλί, Μαχλελή, Τζίλβαν και Τσουράκης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Από εκεί και πέρα, στην δεύτερή του αποστολή ως προπονητής των Κρητικών, ο Γιώργος Παράσχος συμπεριέλαβε δεκανέα παίκτες.

Ο λόγος για τους Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γκαβιλάν, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κάσιο, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Νέπλιακ, Ολιμπά, Περιστερίδη, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη και Φιγκέιρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Μεγάλο απωθημένο του Πινέδα να παίξει με την ΑΕΚ στο Champions League»

Νικολακόπουλος: «Η εξέλιξη για Μίστα στον Ολυμπιακό και η απόκτηση εξτρέμ λόγω Ποντένσε»

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε παραμονή Τζοβάρα, ακολουθεί και Καραμάνης!

Αθανασίου: «Έρχεται ο Νίστρουπ και τρέχουν τα μεταγραφικά στον Παναθηναϊκό»

«103 χρόνια πίστης, αγώνα και υπερηφάνειας!»: Η γενέθλια ανάρτηση του Ατρομήτου!

Σπανός στον bwinΣΠΟΡ FM: «Είμαι εδώ για τον Ατρόμητο» - Τι είπε για ανανεώσεις, μεταγραφές, γηπεδικό και αναδιάρθρωση

«Θα φύγω… δεν θέλω να κλαις, θέλω να γελάς»: Το σπαρακτικό αντίο της Ιωάννας Άντζα στον πατέρα της!

Νικολακόπουλος: «Ποιος παίρνει τη θέση του Καλογερόπουλου στο ρόστερ του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς σκέφτεται μόνο το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις των Πινέδα και Γιόβιτς»

Αρχηγών συνέχεια: Έδεσε και Σταυρόπουλο ο Ατρόμητος!