Καμιά αλλαγή στα πλάνα της UEFA για τη διεξαγωγή του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στην Λισαβόνα. Όπως έγινε γνωστό από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία με σχετική ανακοίνωση δεν υπάρχει καμιά ανησυχία παρά τα αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊου στην χώρα και έτσι «δεν υπάρχει ανάγκη για την αναζήτηση ενός εναλλακτικού πλάνου».

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, στην οποία συζητήθηκε το θέμα των κρουσμάτων του κορωνοϊού με αποτέλεσμα το μεγάλο αφεντικό της UEFA να καθησυχάζεται από τα όσα άκουσε.

«Στη συνάντηση και οι δύο πλευρές υπογράμμισαν ότι είναι αποκλειστικά συγκεντρωμένοι στη διεξαγωγή με επιτυχία του event αυτού στην Λισαβόνα», αναφέρει η UEFA.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία