Τη φανέλα του ΠΑΟΚ για δύο ακόμη χρόνια θα συνεχίσουν να φορούν ο Φερνάντο Βαρέλα και Χοσέ Κρέσπο.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, οι δύο ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν από τη διοίκηση πως τις επόμενες ημέρες θα κληθούν για να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια, καθώς τα τωρινά λήγουν το επόμενο καλοκαίρι.

Πρόκειται για επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς πρόκειται για το βασικό κεντρικό δίδυμο για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Και οι δύο παίκτες αποκτήθηκαν το καλοκαίρι του 2016, με τον Βαρέλα να μετράει 86 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του και τον Κρέσπο να έχει παίξει σε 94 αγώνες και να σημειώσει 3 τέρματα και έχει μοιράσει ισάριθμες ασίστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.