Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που ξεχώρισαν στο τέλος της φετινής σεζόν ήταν ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Ο 24χρονος μεσοαμυντικός κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος τον χρησιμοποίησε ως βασικό σε αρκετά από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Σύμφωνα με το «Goal News», αν ο Έλληνας άσος συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις και στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, τότε η διοίκηση του «τριφυλλιού» είναι πολύ πιθανό να τον καλέσει και να του προσφέρει νέο συμβόλαιο. Το υπάρχον συμβόλαιο του Κουτρουμπή λήγει το 2017 και οι «πράσινοι» σκοπεύουν να προχωρήσουν στην επέκτασή του κατά έναν χρόνο.

Εν τω μεταξύ, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πείσει τον Μίκαελ Εσιέν να μην βρεθεί στις εκδηλώσεις και το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι προς τιμήν του Στέφεν Άπια, λέγοντάς στον 32χρονο μέσο πως θα ήταν καλύτερο να ματαιώσει τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο φιλικό ματς, ώστε να προφυλαχθεί από πιθανό τραυματισμό.

Από την πλευρά του, ο Γκανέζος χαφ δέχθηκε την επιθυμία του συλλόγου και έτσι σήμερα θα δώσει κανονικά το «παρών» στις εξετάσεις που είναι προγραμματισμένο να περάσει με το δεύτερο γκρουπ της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να δει και το… δάσος και όχι μόνο το δέντρο η ΑΕΚ - Κακή η νοοτροπία εκτός έδρας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός προσπαθεί πολύ να το αλλάξει»

Μπίλιτς: «Παίζει εξαιρετικά και είναι υπεύθυνος ο Μάγερ - Μου αρέσουν παίκτες όπως ο Γιάκιτς»

ΠΑΟΚ: Δεν πάνε στις αποστολές των εθνικών τους ομάδων Μπάμπα και Άλι

Ένας φίλος απ' τα παλιά στο Κορωπί: Με... Ζιλμπέρτο Σίλβα η προπόνηση του Παναθηναικού!

Δεσύλλας: «Προσπαθεί συνεχώς με τον τρόπο του ο Παναθηναϊκός – Η συσπείρωση και ο χαρακτήρας νικητή»

Ο Γιούρκας βρέθηκε στον Βοτανικό και ανυπομονεί να δει έτοιμο το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Τσορμπατζόγλου: «Νίκη απαραίτητη που φέρνει ηρεμία στον ΠΑΟΚ - Ο Γιάκιτς μάλλον θα είναι ο βασικός στα χαφ με Ζαφείρη»

Κετσετζόγλου: «Έδειξε πάλι έλλειψη συγκέντρωσης η ΑΕΚ-Πέναλτι και στον Γιόβιτς αλλά και στο χέρι»

Το «ευχαριστώ» του Ολυμπιακού στον κόσμο του