Έτοιμη να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Μάρκο Λιβάγια και τον μάνατζέρ του είναι η διοίκηση της ΑΕΚ.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, η «Ένωση» έχει ξεκαθαρίσει τις διαθέσεις της, καθώς έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει ο Κροάτης επιθετικός για 3 ή 4 χρόνια στην ομάδα, με απολαβές κοντά στα σημερινά χρήματα που λαμβάνει.

Για αυτό το λόγο, δεν αποκλείεται μέσα στο μήνα να έρθει στην Ελλάδα ο εκπρόσωπος του διεθνούς άσου, ώστε να συζητήσουν από κοντά οι δύο πλευρές και να προχωρήσει η υπόθεση.

Από την πλευρά του, ο Λιβάγια δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του, καθώς είναι ικανοποιημένος με τη ζωή στη χώρα και θέλει όσο τίποτα άλλο να αποτελέσει τον ηγέτη του «Δικεφάλου» με την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια και την είσοδο της ομάδας στην «Αγια-Σοφιά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Ρενάτο Σάντσες άλλαξε ατζέντη και επιστρέφει στην Παρί»

«Η θέση σου είναι εδώ»: Από 21/5 τα εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού - Προσιτές τιμές και προτεραιότητα για Βοτανικό

«Ολυμπιακός και άλλοι πέντε για Νταβιτασβίλι - Θέλει 15 εκατ. ευρώ η Σεντ Ετιέν»

Σαββόπουλος: «Οι λόγοι που θα συνεχίσει ο Γρηγορίου στο τιμόνι του Άρη - Ποιοι θα μείνουν και ποιοι όχι»

Τσορμπατζόγλου: «Μια καμένη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Το μεγάλο ερωτηματικό για τις αποφάσεις Σαββίδη»

Καλαμάτα: «Πριν καν ξεκινήσει η σεζόν, κάποιοι απαξιώνουν τις επιλογές μας - Απαντήσεις στο γήπεδο»

ΠΑΟΚ για την Γενοκτονία των Ποντίων: «Ημέρα μνήμης και τιμής, είναι χρέος και ευθύνη!»

Σταματέλος: «Περίπλοκο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό - Δεν θέλουν να κάνουν τα ίδια λάθη στον σχεδιασμό»

Κετσετζόγλου: «Το μεταγραφικό πλάνο στην ΑΕΚ, οι 3-4 που είπε ο Νίκολιτς και ο... Γιαννούλης»

Δεσύλλας: «Έχει ξεχωρίσει αλλά δεν έχει κλείσει ο Νέστρουπ – Κοιτάζει κι άλλες 2-3 περιπτώσεις ο Παναθηναϊκός»

TAGS: A.E.K.