Ποια Ελληνίδα ηθοποιός ψηφίστηκε ως η 4η πιο όμορφη του Χόλιγουντ με 3η την Bellucci και 5η την Jolie

Καταφέρνοντας να νικήσει διάσημες χολιγουντιανές σταρ, και να ψηφιστεί ως η 4η ομορφότερη ηθοποιός, μία μόλις ανάσα μετά από τη Monica Bellucci, και αφήνοντας πίσω της την Angelina Jolie, την Penelope Cruz, και την Salma Hayek, κερδίζοντας ένα ακόμη σπουδαίο βραβείο, στο Σουηδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου, το «Sweden Film Awards 2020», η Δέσποινα Μοίρου, δεν θα μπορούσε να μην πλέει σε πελάγη ευτυχίας, νιώθοντας οι κόποι πολλών χρόνων στην Αμερική, να ανταμείβονται περίτρανα.

Τα ευχάριστα νέα, τόσο για την ψήφο του κοινού, όσο και για το 10ο βραβείο της, βρήκαν την δημοφιλή Ελληνίδα ηθοποιό, που τα τελευταία χρόνια, κάνει μία σπουδαία καριέρα στην Αμερική, στην Ελλάδα, όπου βρίσκεται τον τελευταίο καιρό, αφήνοντας για λίγο πίσω της την Μέκκα του κινηματογράφου, αφενός λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, και αφετέρου, για τα γυρίσματα δύο νέων της ταινιών, μία που μόλις ολοκληρώθηκε στην Ύδρα, και αφορά τη ζωή της Liz Taylor, και μία ακόμη που γυρίζεται τώρα στην χώρα μας, αφιέρωμα στη Sophia Lauren.

Σε δημοψήφισμα που έγινε για τις ανάγκες του «International Actress Gallop 2020», με το κοινό να ψηφίζει τις 25 πιο όμορφες και ταλαντούχες ηθοποιούς του Hollywood, με κοινά τους στοιχεία, το ταλέντο, την ομορφιά και τον θαυμασμό των αντρών, η Δέσποινα Μοίρου, βρέθηκε στις πρώτες θέσεις της λίστας, κερδίζοντας επάξια την τέταρτη θέση, με πρώτη την Margot Robbie, δεύτερη την Emma Stone, τρίτη την Monica Bellucci, ενώ στην πέμπτη θέση βλέπουμε την Angelina Jolie, στην έκτη την Penelope Cruz και άλλες. Μία θέση, που την κέρδισε με το «σπαθί» της, αφού κατάφερε να ξεχωρίσει με το τη μεσογειακή ομορφιά αλλά και το ταπεραμέντο της, αφού μέσα από τις ταινίες της, απέδειξε ότι μπορεί να τσαλακώνεται για τις ανάγκες των ρόλων, και να μεταπηδάει με άνεση από το δράμα στην κωμωδία.

Κερδίζοντας για το κωμικό της ταλέντο, ένα ακόμη βραβείο, το 10 το καλό σύμφωνα με την ίδια, αφού η κωμωδία «The Light Touch», όπου υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Gina, μίας δαιμόνιας, σπιρτόζας αστυνομικού, που ο σκηνοθέτης της ταινίας Robert McLean, έγραψε ειδικά για εκείνη, πριν από λίγες μέρες, κέρδισε το βραβείο «Best Comedy Film», στο διεθνές φεστιβάλ της Σουηδίας, ενώ η ίδια είναι επίσης υποψήφια σε άλλο ευρωπαϊκό φεστιβάλ, για το βραβείο ερμηνείας καλύτερης κωμικής ηθοποιού.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άγρια συμπλοκή στη Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι

Ισπανία: Εθνική μάχη με τις φλόγες – Τουλάχιστον 12 νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι

Συνδικαλιστής καταδικάσθηκε για σεξουαλική κακοποίηση αεροσυνοδού στην Ιταλία

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για βασανισμό αδέσποτων σε κτηνίατρο που έκανε παράνομα χειρουργεία

Έκρηξη βυτιοφόρου στον Ασπρόπυργο: Στον εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες

Πυρκαγιά σε αγροτoδασική έκταση στις Σέρρες - Εκκενώνεται η Οινούσσα

Χρυσοχοΐδης για συλλήψεις Marfin και Θεσσαλονίκη: «Δεν νοείται έγκλημα – αφαίρεση ζωής, χωρίς απόδοση δικαιοσύνης»

Το παρασκήνιο πίσω από τις συλλήψεις για τη Marfin - Το ανώνυμο email και τα στοιχεία που μπήκαν στο μικροσκόπιο

Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin - Ένταλμα σύλληψης και για μια γυναίκα

Ποια στοιχεία «πρόδωσαν» τους συλληφθέντες για την επίθεση στο σπίτι της Νέστορα