Την διαφοροποίηση της έντασης των προπονήσεων του Παναθηναϊκού όσο καιρό βρίσκεται στον πάσγκο ο Ρουί Βιτόρια αλλά και την… εξήγηση, έδωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Διπλό πρόγραμμα και σήμερα και αύριο το τρίτο φιλικό, όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Σάλκε. Δεν ξέρω αν το απόγευμα ρίξει τους ρυθμούς ο Βιτόρια, λόγω του αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι δουλεύει σε υψηλές εντάσεις, όλες οι προπονήσεις είναι γεμάτες, μπορεί να φτάσουν και τις δύο ώρες καθαρό χρόνο. Οι προπονήσεις του Βιτόρια δεν έχουν καμία σχέση με εκείνες μεσούσης της σεζόν, τότε έκανε κυρίως διαχείριση, τώρα θέλει να χτίσει. Να βάλει νέα στοιχεία στον Παναθηναϊκό, θα δούμε πως θα πάει», ανέφερε.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στη θέση της Μαρσέιγ για τον Ουναΐ και επανέλαβε ότι το «τριφύλλι» έχει στρέψει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις δημιουργικών χαφ.

Παράλληλα, με αφορμή τα νέα δημοσιεύματα για Βαγιαννίδη και Μαξίμοβιτς, ο Δεσύλλας επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα προχωρήσει σε κάποια πώληση μέχρι το τέλος του μήνα.

Ενώ στο κομμάτι των μεταγραφών, εκτίμησε πως δεν θα γίνει κάτι άμεσα στο θέμα του τερματοφύλακα, ή του αριστερού εξτρέμ, που θέλουν να αποκτήσουν οι «πράσινοι»

Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο Υoutube

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Πρέπει να φτιάξουμε τη νοοτροπία μας και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Τσακίρης: «Συγκλονιστική η υποδοχή του κόσμου στην αποστολή της ΑΕΚ - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»

Κέρκεζ: «Κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι και βλέπουμε μόνο το επόμενο»

Σαββόπουλος: «Η ζωή χωρίς τον Μόντσου στον Άρη - Πιθανή η πρώτη παρουσία του Δώνη στην 11άδα»

Δεσύλλας: «Ντέρμπι αντίδρασης για τον Παναθηναϊκό - Πιθανή η επαναφορά της τριάδας στην άμυνα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Γιακουμάκης και ο Ζαφείρης για 11άδα στο ντέρμπι με τον Άρη»

Τσανάκας: «Μεγαλύτερο το κίνητρο του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό - Πιθανό με δυο φορ ο Μεντιλίμπαρ»

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Τεράστιες νίκες για Παναιτωλικό, Ατρόμητο και τρίποντο-ανάσα για Asteras AKTOR

Διπλό-χρυσάφι για τον Ατρόμητο, βάζει σε μπελάδες την Κηφισιά!

Γκαρέ: «Έτοιμος να παίξω όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ακόμη με τον ΠΑΟΚ - Μεγάλη ομάδα ο Άρης, ήρθα με σεβασμό»