Έχει… δρόμο ακόμα ο Εμάνουελ Ινσούα σε ό,τι αφορά στην επιστροφή του στην δράση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και κατ’ επέκταση δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί στην πρεμιέρα των πλέι οφ, όπως επισήμανε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ο Ινσούα θέλει δύο εβδομάδες ακόμα για να επανέλθει. Θα κάνει όλη την εβδομάδα το πρόγραμμά του και θα δοκιμάσει από την επόμενη εβδομάδα να προπονηθεί κανονικά. Ωστόσο, ακόμα και με την διαφαινόμενη αναβολή, δύσκολα θα προλάβει την πρεμιέρα των πλέι οφ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στους δανεικούς Νάγκι, Ανουάρ και Ζαχίντ τονίζοντας πως δύσκολα θα μείνουν και οι τρεις αλλά από τον Παναθηναϊκό θα το «κυνηγήσουν».

Ακούστε εδώ το ηχητικό με όλο το ρεπορτάζ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιστορικό γκολ Μύθου και πρωτιά Κωνσταντέλια στην Τούμπα

ΑΕΚ: Ο Λιούμπιτσιτς έκανε ήδη ρεκόρ καριέρας

Το ξεχωριστό επίτευγμα του Παντελίδη απέναντι στους «μεγάλους» και οι αριθμοί που εντυπωσιάζουν

Ταρέμι σε σύγκριση με Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί: Έχει 7 γκολ σε 10 ματς πρωταθλήματος!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»