Την μικρή αλλά και την μεγάλη «εικόνα», μετά την γκέλα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ Novibet, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Η γενική εικόνα του Παναθηναϊκού, που την είδαμε και χθες στην γκέλα με την ΑΕΛ, έχει πάρα πολλά προβλήματα. Δεν βλέπουμε ένα ορθολογικό πλάνο ανάπτυξης, κάτι που είναι ευθύνη του προπονητή. Επέμεινε σε ένα πλάνο με γεμίσματα, χθες δεν είχε τελική στο πρώτο ημίχρονο. Να το καταλάβω όταν θα παίξεις με τον ΠΑΟΚ, όχι όμως σε παιχνίδια όπως με την ΑΕΛ, εντός έδρας. Θα μπορούσε να το πάρει το ματς, αλλά θα έπαιρνε απλά τρεις βαθμούς. Τα προβλήματα θα παρέμεναν, είναι μια ομάδα που δεν μπορεί να δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός. Στη μεγάλη εικόνα μπορείς να βάλεις και τις απουσίες, που δυσκολεύουν το έργο του Μπενίτεθ. Είναι πολλές από την αρχή της σεζόν. Υπάρξει ξεκάθαρη ευθύνη του προπονητή σε ό,τι αφορά στην μη βελτίωση, αλλά υπάρχουν και τα γύρω γύρω, που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση. Δεν έχει να κάνει με τα αποτελέσματα, δεν δείχνει μια πρόοδο ο Παναθηναϊκός. Το μόνο που έχει βελτιωθεί επί των ημερών Μπενίτεθ, είναι η φυσική κατάσταση», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι αυτό που έγινε χθες με τον Μπακασέτα στο γήπεδο ξεφεύγει από τα όρια της κριτικής και χαρακτήρισε απαράδεκτες τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του αρχηγού του «τριφυλλιού», που ήταν ωστόσο εκείνος ο οποίος κατάφερε να σκοράρει.

Παράλληλα, ο Δεσύλλας επισήμανε ότι τα ματς με την Βικτόρια Πλζεν θα είναι διαφορετικά και, επειδή ο Παναθηναϊκός δεν είναι «ομάδα» αλλά σύνολο της μιας βραδιάς, μπορεί κάτι να κάνει κόντρα στους Τσέχους.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ο Αντρέ Λουίζ δίνει μια ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Ολοένα και χειρότερος δημιουργικά ο Παναθηναϊκός, μηδενική η επιρροή του Μπενίτεθ»

Στου Ρέντη ο Μαρινάκης - Μιλά σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο

Γκοντσάρεβα: «Ο Σαββίδης άλλαξε την ιστορία του ΠΑΟΚ - Αυτά είναι τα πλάνα μας…»

Σταματέλος: «Άλλο ματς με Λεβερκούζεν, αλλά ο Ολυμπιακός έχει δυσκολευτεί και από ομάδες που παίζουν ανοιχτά»

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει VARισιο πέναλτι στον Γιόβιτς - Ο διαιτητής ήταν σωστός στην Τούμπα»

Τσορμπατζόγλου: «Θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι στις λεπτομέρειες ο ΠΑΟΚ»

«ΠΑΟΚ, εκεί που η κουλτούρα συναντά το πάθος» - Το ντοκιμαντέρ του Ντι Μάρτζιο για τον Δικέφαλο του Βορρά

Ποιος θα τερματίσει πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος; Τι λένε τα στατιστικά

ΠΑΟΚ: Συμπλήρωσε κάρτες ο Κεντζιόρα - Στο όριο έξι παίκτες