Μια αναγκαστική αλλαγή και ίσως μόνο αυτή αναμένεται να κάνει ο Ρουί Βιτόρια στον Παναθηναϊκό για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Ελσίνκι στο ΟΑΚΑ για το Conference League, όπως τόνισε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το πιθανότερο είναι να πάει με την ενδεκάδα του Αγρινίου, με εξαίρεση τον Σένκεφελντ αντί του Γεντβάι που είναι νοκ άουτ. Δεν αποκλείεται όμως να δούμε τον Μπακασέτα από την αρχή, αντί του Ουναΐ ή του Τσέριν. Πιστεύω πως ο Ιωαννίδης θα έρθει από τον πάγκο», τόνισε.

«Είναι ένα παιχνίδια που χρειάζεται τη νίκη ο Παναθηναϊκός. Είναι ένας ακόμη τελικός. Ο Μπακασέτας έδωσε το σύνθημα λέγοντας πως οι παίκτες που έφεραν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη θέση θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για την πρόκριση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς με την Πάκσι

Δεσύλλας: «Στην τελική ευθεία του Κάνγκουα στον Παναθηναϊκό, έκανε τη μισή δουλειά αλλά με ποδόσφαιρο Νίστρουπ»

Πρόκριση από τώρα για Απόλλωνα Λεμεσού, ήττα για ΑΕΚ Λάρνακας - Άνετες 4άρες για Άγιαξ και Παρτίζαν

Δεσύλλας: «Καλή βραδιά για τον Παναθηναϊκό, αυτοί ήταν οι πέντε κορυφαίοι»

Κοντούρης: «Έγινε το πρώτο βήμα, υποχρέωσή μας να μπούμε στη League Phase»

«Πολλά τα θετικά, αφομοιώνουν το σύστημα του Νίστρουπ οι παίκτες»: Το σχόλιο Νεραντζιά για τη νίκη του Παναθηναϊκού

«O Αντίνο με πλασεδάρα πάγωνει τους Ούγγρους»: Το σποτάκι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το διπλό του Παναθηναϊκού

Τσάπρας: «Είμαστε στον Παναθηναϊκό και ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε στη League Phase...»

Νίστρουπ: «Πρέπει να τελειώνουμε τις ευκαιρίες - Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε “συγχαρητήρια”»

Αθανασίου: «Μπορούσε να έχει διαλύσει την Πάκσι ο Παναθηναϊκός - Η διαφορά ποιότητας και η σοβαρότητα»