Την δική του σημασία έχει για τον Παναθηναϊκό τόσο το επικείμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης όσο και εκείνο που ακολουθεί με τον Ατρόμητο, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Καταρχήν, στο ματς με τον Ατρόμητο δεν υπάρχει γυρισμός. Αν με τον Αστέρα δεν νικήσει, θα είναι πισωγύρισμα, θα στεναχωρηθούν όλοι, αλλά γυρίζει η κατάσταση. Σε μια μεγάλη ομάδα είτε προερχόμενη από κρίση, είτε σε χρυσές εποχές, ο αποκλεισμός στο Κύπελλο είναι πικρός. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για τον Παναθηναϊκό και αυτό το πνεύμα υπάρχει, αλλά στο ένα κερδίζεις, προκρίνεσαι και προχωράς ή χάνεις και έχεις προβλήματα, ενώ στο άλλο διορθώνεται η απώλεια. Με αποτέλεσμα στην Τρίπολη, γυρίζει το κουμπί και εκτός έδρας. Θα μπορεί να λέει πάω έξω και κερδίζω», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως ζητούμενο για το «τριφύλλι» είναι η διάρκεια και η σταθερότητα, με το «χτίσιμο» ενός σερί και το να πάρει ένα εκτός έδρας αποτέλεσμα σε πρώτο πλάνο.

Επίσης, ο Δεσύλλας τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός φέτος έχει μπει σε ένα άλλο επίπεδο πνευματικά χάρη στον Γιοβάνοβιτς και πως η κουβέντα που υπάρχει είναι νίκη με Αστέρα, νίκη με Ατρόμητο, νίκη με ΟΦΗ.

Ενώ ανέφερε ότι θεωρεί σχεδόν δεδομένο ότι θα φύγει κάποιος παίκτης από τους «πράσινους» στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπου πιθανότατα θα αποκτηθεί κιόλας κάποιος.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube