Στο παρασκήνιο της αγοράς όλων των δικαιωμάτων του Γιώργου Βαγιαννίδη, στη νέα υψηλής έντασης προπόνηση αλλά και στα μεταγραφικά ζητήματα αναφέρθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας.

Σε συνέχεια της προηγούμενης αποκάλυψης, ο ρεπόρτερ των «πράσινων» αναφέρθηκε στις κινήσεις των ανθρώπων της ομάδας για την απόκτηση του 100% του ποδοσφαιριστή, σημειώνοντας πόσο σημαντικό είναι αυτό για το κλαμπ. Εξήρε τους χειρισμούς για να συμβεί αυτό και μίλησε για το ποσό που δαπανήθηκε ώστε να φτάσει ο Παναθηναϊκός στο deal.

Μετά μίλησε για τις προπονήσεις, οι οποίες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση από τον Ρουί Βιτόρια και στη συνέχεια έκανε λόγο για τα μεταγραφικά ζητήματα.

Πρώτα, για την επικείμενη απόκτηση τερματοφύλακα και αυτή του αριστερού εξτρέμ, ενώ στάθηκε και στα σενάρια για τον Μαξίμοβιτς. Τέλος, έκανε αναφορά και στο γηπεδικό ζήτημα με αφορμή τις δηλώσεις του Χάρη Δούκα.

Ακούστε το απόσπασμα στο επίσημο κανάλι του σταθμού στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Αναζητώντας διαφορετικά πράγματα στο Φάληρο…

ΟΦΗ-Λεβαδειακός: Το… ορεκτικό του πρωταθλήματος πριν το «κυρίως» του Κυπέλλου

Πανσερραϊκός-ΑΕΚ: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες για την Ένωση στις κιτρινόμαυρες Σέρρες

Λέτο: «Πρέπει να φτιάξουμε τη νοοτροπία μας και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Τσακίρης: «Συγκλονιστική η υποδοχή του κόσμου στην αποστολή της ΑΕΚ - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»

Κέρκεζ: «Κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι και βλέπουμε μόνο το επόμενο»

Σαββόπουλος: «Η ζωή χωρίς τον Μόντσου στον Άρη - Πιθανή η πρώτη παρουσία του Δώνη στην 11άδα»

Δεσύλλας: «Ντέρμπι αντίδρασης για τον Παναθηναϊκό - Πιθανή η επαναφορά της τριάδας στην άμυνα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Γιακουμάκης και ο Ζαφείρης για 11άδα στο ντέρμπι με τον Άρη»

Τσανάκας: «Μεγαλύτερο το κίνητρο του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό - Πιθανό με δυο φορ ο Μεντιλίμπαρ»