Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας.

Σημείωσε πως οι «πράσινοι» μπαίνουν σε μια περίοδο εξελίξεων ενόψει της νέας σεζόν, οι οποίες βέβαια θα γίνουν γνωστές με το που θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος. Ανέφερε ξανά πως στον Παναθηναϊκό θέλουν ένα βελούδινο διαζύγιο με τον Ράφα Μπενίτεθ και οτιδήποτε άλλο θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη.

Μίλησε για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί στην επιλογή του νέου προπονητή, ενώ τόνισε πως Λέτο και Ρεμπρόφ είναι οι μοναδικοί ως τώρα που έχουν πέσει στο τραπέζι αλλά φαίνεται πως το «τριφύλλι» θα κινηθεί για διαφορετικές περιπτώσεις από αυτές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

Παλαίμαχος ΤΣΣΚΑ για Μπαρίνοφ: «Η ΑΕΚ είναι καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον»

Επίσημο του Τσιντώτα στον Ηρακλή!

«Καλό ταξίδι Τάκη»: Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Γκώνια

Κετσετζόγλου: «Ίσως σημαίνει κάτι σημαντικό για Μπαρίνοφ η κίνηση της ΤΣΣΚΑ - Απορώ με την πρωτοβουλία της ΕΠΟ»

«Θα είσαι πάντα ένας φίλος»: Αποχαιρέτησε τον Λόβρεν ο ΠΑΟΚ

«Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να ξεκινήσω στον Παναθηναϊκό»: Το μήνυμα Πένια και Τσάπρα